Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Партнер сервісу UBERLIN опублікував всю необхідну інформацію для бажаючих працювати у сервісі, включно з умовами та вимогами до кандидатів, тарифними планами, марками автомобілів тощо, повідомляє ITC.ua.

Снимок

Наразі відкрито набір у два розгалудження сервісу: відносно доступний UberX і преміальний UberBLACK.

Умови кар’єри водія UberX такі: необхідно бути громадянином України віком від 21 років з мінімальним стажем водіння 3 роки, володіти особистим або орендованим автомобілем і страховим полісом.

Для UberX підійдуть охайні чотири- або тридверні іномарки не старіше 2008 року. Як приклад, наводяться Hyundai Solaris, Chevrolet Cruze, Ford Focus, Volkswagen Polo, Skoda Octavia, Kia Rio, Toyota Corolla, або аналогічні марки.

До водіїв сервісу Uber BLACK вимоги ті ж, що і до шоферів UberX, відрізняються лише бажані марки. Це, наприклад, Mercedes E/S, Audi A6/A8, BMW 5/7, Hyundai Equus, Jaguar. Повний перелік автомобілів для підключення можна переглянути за посиланням.

Серед переваг Uber — можливість замовити авто через інтернет та оплатити поїздку безготівково. Як зазначається, за допомогою Uber водій зможе заробити до 30 тисяч гривень на місяць.

Залишити заявку на підключення до київського Uber можна за посиланням. Там само зацікавлені водії можуть знайти відповіді на актуальні питання.

UBERLIN наразі має договір з Uber щодо роботи на території Росії і займається пошуком і підключенням водіїв в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button