Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Рекламу, встановлену на даху вестибюлю станції метро «Вокзальна», цієї ночі демонтовано. Залишилася лише конструкція, яку теж обіцяють зняти.

DSC0087-2

Демонтаж відбувся після негативної реакції киян у соціальних мережах. Керівництво інтернет-магазину відреагувало оперативно. За словами директора «Розетки» Владислава Чечьоткіна, гроші, які мали піти на оплату розміщення реклами, підуть на покращення сервісу київського метрополітену.

За словами директорки КП «Київреклама» Наталії Гончарової, рекламна конструкція була встановлена з порушеннями вимог Порядку по розміщенню реклами на транспорт та умов договору на розміщення рекламі на транспорті комунальної власності Києва.

Як повідомив секретар Київради Володимир Прокопів, управління охорони культурної спадщини не давало дозволу на встановлення цієї реклами.

Нагадаємо, реклама інтернет-супермаркету «Розетка» була встановлена на даху вестибюлю станції метро «Вокзальна» минулого тижня. Вестибюль, суміщений з приміським залізничном вокзалом, збудовано в 1960 році. Він є пам’яткою архітектури місцевого значення з 1986 року.

Фото: Влад Коваленко

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button