Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Частину демонтованих МАФів відправлять в зону АТО на відповідальне зберігання, повідомляє Дмитро Білоцерковець.

DSC01033

За словами директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитра Білоцерковця, частина кіосків, що раніше була демонтована у Києві, буде передана на схід України для використання у якості блокпостів. В АТО відправляться кіоски, що простояли на штрафмайданчиках міста більше трьох років. Чиновник стверджує, що зараз вирішуються юридичні моменти щодо передачі торговельних яток між КМДА, Міністерством оборони і Міністерством внутрішніх справ.

Під відповідальним зберіганням мається на увазі передача майна від однієї юридичної особо до іншої згідно з договорами схову матеріальних цінностей на зберігання без права їх господарського використання. Майно має повернутися до власника у тому ж вигляді, що до передачі.

Нагадаємо, восени у Києві не вистачало місця для зберігання демонтованих МАФів. Всі торгові штрафмайданчики були заповнені. Тоді пан Білоцерківець шукав нові площі для розміщення демонтованих кіосків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button