Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Польсько-українсько-білоруська програма для активних громад «Сусіди 3.0» відкриває набір на 2016-2017 рік. Прийом заявок триває до 18 березня.

DSC0087-2

Програма була створена на основі «Майстерні громадської активності» і представляє ті самі цінності, серед яких — солідарність, відповідальність, рівність, різноманіття, демократія, відкритість, а також критичне мислення.

Програма триватиме з травня 2016 до червня/липня 2017 року. Протягом цих місяців учасники зустрінуться на міжнародних тренінгах, здійснять сусідські візити та працюватимуть у своїх місцевих громадах. Програма розглядає місцеві проекти та волонтерство як засоби суспільних змін.

Перші зустрічі:

Обрані команди запрошуються на одну з трьох Перших Зустрічей. Кожна семиденна зустріч в Польщі, Україні чи Білорусі відбудеться в травні 2016 року.

Під час подачі заявки потрібно обрати одну з поданих тем:

Тема 1: «Старі-нові кордони: міграція, інтеграція, ізоляція» 07.05 – 14.05.2016

Тема 2: «Трансформація мислення: автентичність і технологія» 07.05 – 14.05.2016

Тема 3: «Для чого нам сусідство? Виклики та рішення» 14.05 – 21.05.2016

Програма розрахована на людей віком від 18 до 35 років, які мешкають в Польщі, Україні, Білорусі та хочуть розпочати свою пригоду з активізацією місцевих громад.

Організатори запрошують до співпраці людей з різних місцевостей та з різним рівнем освіти. Проект відкритий як для студентів, так і тих, хто вже закінчив навчання, волонтерів неурядових організацій і тих, то не має жодного відношення до будь-яких установ, працевлаштованих та безробітних, жителів міст та сіл.

Приймаються індивідуальні заявки та заявки від місцевих груп, що складаються з двох людей, які мають ідею проекту або зміни в своєму оточенні. Діяльність може також мати міжнародний характер, тобто бути втілена спільно учасниками з Польщі, України та Білорусі.

До співпраці також запрошуються випускники програми Майстерня Громадської Активності. В команді, що подає заявку, може бути тільки один випускник/одна випускниця.

Детальний графік програми 2016/2017 на сторінці  

Заявки приймаються онлайн до 18 березня 2016 року, формуляр для реєстрації.

Детальніше: dialogue-for-change.org і facebook.com/susidy3.0

Фото: flickr-user seier+seier

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23389 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button