Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

CANactions проведе лекцію про урбаністичну педагогіку.

921384_1010714175660810_7268448816454281834_o[1]

Лекція на тему Critical Urban Pedagogy відбудеться 25 лютого за адресою вул. Михайлівська, 22б. Її прочитає Міодраг Куч, німецький урбан-теоретик та активіст. Він розповість про про критичний урбаністичний підхід та нетипові способи роботи із проблемними міськими середовищами й спільнотами, про те, як можна знайти точки дотику та діалог для спільного життя на рівні громади, району, міста, країни.

Діяльність Міодрага знаходиться на перетині урбаністики, перформативного планування, мистецьких інтервенцій та мікрополітики. В рамках своєї ініціативи ParaArtFormations Міодраг Куч розробляє набір інструментів для застосування у конфліктних міських середовищах, де конвенційні моделі планування та міського розвитку не можуть бути застосовуваними. Зараз Міо також є проектним координатором у Центрі Мистецтва та Урбанізму (ZKU), що займається пошуком нових шляхів вироблення знання через призму критичної урбан-педагогії.

Мова лекції – англійська.

Вхід вільний за умов попередньої реєстрації за посиланням.


Місце: CANactions

Адреса: вул. Михайлівська, 22б

Час: 25 лютого

Дата: 19:00

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23449 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button