Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Простір Mezzanine представляє нову хвилю музичних івентів – «ВОЛНА», у якій організатори поєднають теплоту і душевність простору з кращими представниками вітчизняної hip-hop, trip-hop, breakbeat сцени.

12421816_1254576674556075_1644618425_n

Сергій Кулік
співзасновник MEZZANINE

«Ця вечірка – для активних людей, що цікавляться новим звуком і втомилися від «прямої бочки». Тут звучатиме, в основному, інструментальний і не дуже хіп-хоп, брейкбіт – глибока ритмічна музика. Такого плану електронна музика завжди розвивалася паралельно більш традиційному техно і хаусу і зараз активно хайпиться у Європі. А в Штатах вона ніколи з моди й не виходила. Наша підбірка виконавців частково демонструє стан сцени інструментального хіп-хопу в Україні на даний момент. Але стежте за анонсами – ми плануємо зробити ВОЛНУ регулярним гостем на нічній карті міста. Якщо все піде добре, й ми зможемо намацати свою аудиторію, будуть інші «привози», й не лише з українських міст». 

LINE-UP

KLIM BEATS (Київ), instrumental hip-hop

SMUFF THA QUIZ  (Вінниця), instrumental hip-hop

PARALLAX BREAKZ (Харків), breakbeat

На «ВОЛНЕ» можна буде вільно спілкуватися зі своїми друзями, не відволікаючись на голосну музику, або потанцювати щодуху, не відходячи від бару.


Місце: MEZZANINE

Адреса: вул. Нижньоюрківська,31

Дата: 26 лютого

Час: з 22:00

Вартість: 80 грн – перша година, 100 грн з 23:00


    Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
    | Хто ми такі?

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button