Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КП «Київський центр розвитку міського середовища» починає проектування реконструкції низки столичних парків, серед яких —  Солом’янський ландшафтний парк, «Наводницький», «Юність», «Святошин», «Кадетський Гай», «Наталка», ДШК, імені Пушкіна та «Нивки». Про це повідомляє директор КП Денис Півнєв.

DSC04795

До робіт щодо парків КП збирається залучити активістів. Пропонується утворити робочі групи по кожному парку, у яких активісти зможуть спільно з архітекторами планувати розвиток кожного окремого парку і контролювати хід розробки проектів. Активісти матимуть змогу проявити свої знання про київські парки і втілити свої ідеї щодо їх наповнення.

На активістів чекають в Департаменті містобудування та архітектури за адресою вул. Хрещатик 32, а також у соцмережах.

«Хмарочос» анонсуватиме у своєму Facebook події, що торкатимуться київських парків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button