Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Редактори і журналісти The New York Times, Caramba TV, BBC, Look At Me, The Village, LifeHacker, Lukmore, AdMe.ru, Pink, Arzamas, копірайтери агенцій Fedoriv та SPN Communications, SMM спеціаліст “Уличная Еда” та найкращі світові фахівці з online маркетингу та digital технологій проведуть курс практичних лекцій та майстер-класів у Києві.

11707866_997650030259390_2604080542124101226_o

Освітня програма цього разу буде присвячена створенню та монетизації медіа проектів, SMM та digital технологіям, online маркетингу для медійних проектів, копірайтингу та письменницькій майстерності, журналістиці.

Лекторій проходитиме з 31 березня по 3 квітня у Києві. Програма розрахована на 4 інтенсивні дні занять. Вступити може кожен, хто бажає, без професійних обмежень. Подивитись відео про лекторій можна за посиланням.

Копірайтингу та письменницькій майстерності навчатимуть письменник Антон Фрідлянд, копірайтери Еліна Слободянюк та Денис Каплунов (їх книжки видає Манн, Іванов і Фербер), автори найкращих українських агенцій Fedoriv та SPN Communications.

Спеціальні гості лекторію: Ендрю Лерен (The New York Times), Костянтин фон Еггерт (BBC). Докладна програма лекторіюЗаписатись на курс.

Випускники за бажанням пройдуть стажування у викладачів лекторію. Більше ніж 100 випускників працевлаштовані після проходження стажування.

Найактивніші відвідають освітні поїздки до Європейського Союзу та Англії, де познайомляться з найкращими європейськими журналістами та медійниками. Докладно про стажування та поїздки можна прочитати за посиланням

Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс практичних занять при вступі до 20 березня. Після 20 березня вартість навчання складатиме 2100 гривень. Додатково оплачується організаційний збір.


Місце: Київський будинок учителя

Адреса: вул. Володимирська, 57

Дата: 31 березня — 3 квітня

Час: 9:00 — 21:00

Вартість: 1600 — 2100 грн


partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button