Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київрада погодила призначення О. Резнікова та І. Сагайдака заступниками голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, повідомляє офіційний сайт Київради.

DSC00115

До функціональних обов’язків Олексія Резнікова відійдуть питання децентралізації та реформуванням існуючої системи самоврядування в рамках законодавства. Чиновник виступає за створення у Києві оновлених районних рад, які стануть елементами децентралізації і розвитку самоврядування у столиці. Резніков наголосив, що публічно бере на себе зобов’язання працювати з усіма фракціями і підтримувати всі ініціативи щодо створення у Києві компетентних райрад.

reznikov

Олексій Резніков представлений у київській політиці з 2008 року — саме тоді він став депутатом КМР VI скликання. До цього працював юристом, зокрема виступав адвокатом Віктора Ющенка у 2004 році. З 2015 року також є заступником голови Антикорупційної ради при Київському міському голові. За результатами виборів 2015 року Резніков не пройшов до Київради, що не завадило йому стати заступником голови КМДА у березні.

sagaidak

Ілля Сагайдак у КМДА займатиметься питаннями транспортної інфраструктури та підприємництва. Серед фактів його біографії — створення програми Dynamic Urban Culture Kyiv, намагання закрити клуб «Фазенда» у 2014 році (тоді Сагайдак обіймав посаду заступника голови Шевченківського району). З серпня 2014 року Ілля Сагайдак є головою Святошинської РДА.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button