Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Управляючий партнер Rothschild Bank Джованні Сальветті, фінансист Слава Рабінович, економіст Владислав Іноземцев, викладач Шеффілдського університету Олександр Талавера, заступник Міністра фінансів України (2014-2016) Ігор Уманський, заступник Генерального прокурора Давид Сакварелідзе та багато інших проведуть лекції у Києві з 21 по 24 квітня.

11038271_943122482378812_8233150779069360826_o

Освітня програма присвячена макроекономіці, історіям виходу економік із кризи, фінансам, створенню бізнесу в умовах падаючої економіки.

Курс складається з 28 занять протягом чотирьох днів, які триватимуть з 9.00 до 21.00. Він розроблений як для тих, хто вивчав економіку, так і для тих, хто тільки планує розпочати. Немає жодних професійних обмежень. Для початківців передбачено декілька теоретичних лекцій.

Курс буде особливо цікавий тим, хто хоче дізнатись, які з’являються вільні ніші для створення бізнесу, як в умовах падаючої економіки стати успішним бізнесменом. У програмі є лекції з макроекономіки, фінансової стабільності, історії виходу економік із кризи, секторів економіки (аграрному, нафтогазовому, інфраструктурі, банківському), економічної стабільності та безпеки.

Випускники програми отримають можливість пройти стажування у викладачів. Найактивніші поїдуть в освітню подорож до Європейського Союзу, де зустрінуться з провідними економістами Європи. Докладно про стажування та подорожі.

Вартість навчання складає 1700 гривень. Для вступу запишіться на сайті.

Весняний лекторій Вільної школи економіки – п’ята освітня програма. Відгуки випускників можна прочитати за посиланням.


Місце: Будинок вчителя

Адреса: вул. Володимирська, 57

Дата: 21-24 квітня

Час: 09:00-21:00

Вартість: 1700 грн – до п’ятого квітня; 2100 грн –після п’ятого квітня. додатково сплачується організаційним внесок


partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button