Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23426 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Організаційний комітет «Майстерні міста» оголошує конкурс для міських ініціатив на проведення заходів в рамках урбаністично-культурного проекту «Майстерні міста 2016».

Долучитися до розвитку Львова всім бажаючим пропонують, зареєструвавши свій урбан-проект до 21 квітня 2016. Сама «Майстерня» цьогоріч пройде з 3 по 19 червня біля Порохової вежі.

Майстерня 740х493_2

Фото: «Майстерня Міста»

П’ятий рік поспіль «Майстерня» об’єднує навколо спільних проблем міських активістів та владу, митців та ремісників, громадські ініціативи та організації. При цьому успішно реалізується основна мета – залучення громади до процесів творення та оновлення міста.

Цього року увага фокусується на обміні досвідом – між активістами, фаховим середовищем, різними громадськими організаціями спільного спрямування. Тож поділитися досвідом або реалізувати свій перший проект можуть представники будь-якого міста. Нагадаємо, минулого року в «Майстерні» брала участь команда Хмарочосу.

Головними вимогами до учасників конкурсу/заходів є:

  • відповідність цілям цьогорічної «Майстерні міста»;
  • прописаний бюджет заходу;
  • заповнена анкета опису проекту;
  • некомерційний характер заходів;
  • практична складова заходу, яка націлена на покращення якості життя місцевої громади, або ж має вагомий соціальний ефект;
  • тематика заходів: залучення мешканців до розвитку міста, активне використання громадського простору, усвідомлення цінності та збереження історичного житлового фонду, озеленення та екологія міста, залучення людей з особливими потребами до життя міста, робота з маргіналізованими групами населення, місто для дітей, велорух, транспорт та пішохідна інфраструктура.


Дата: до 21.04.2015

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button