Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Interior LAB оголошує відкритий конкурс дизайну малих архітектурних форм для житлових кварталів, прилеглих до Національного природного парку «Голосіївський» в Києві.

12717868_991719747562849_46345174684647949792_n

Фото: Holosiiv Urban Contest

Holosiiv Urban Contest – відкритий архітектурний конкурс на розробку дизайну лавок, вуличного освітлення, арт-об’єктів, велосипедних стоянок, зупинок громадського транспорту, урн тощо. Об’єкти мають бути оригінальними та практичними.

Взяти участь у конкурсі запрошують дизайнерів, архітекторів, студентів профільних ВУЗів. У результаті організатори хочуть отримати естетичні та наповнені змістом об’єкти міського середовища у кварталах неподалік природного парку. Вони закликають звернути увагу на об’єкти міського середовища, які постійно знаходяться в полі зору, втім дуже часто не опрацьовані з точки зору формування красивого образу міського простору.

  • Головний приз – 10 000 грн;
  • Другий приз – 7 000 грн;
  • Заохочувальні призи – по 2 000 грн.

Роботи буде оцінювати професійне жюрі, найкращі з них будуть втілені та встановлені у Голосіївському районі, а також опубліковані на сторінці Interior LAB.

Конкурсні роботи можна висилати на пошту: [email protected].

Interior LAB – українська студія дизайну, що займається виготовленням меблів, сантехніки, комплектацією інтер’єрів.

Дата: до 15 травня 2016

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button