Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КП «Київпастранс» прийняло пропозицію на поставку до столиці 10 трамваїв Pesa з низькою підлогою, повідомляє видання Railway Gazette.

tn_ua-kyiv_pesa_foxtrot_tram

Фото: Railway Gazette

Як повідомляє веб-портал «Державні закупівлі», 10 трисекційних трамваїв 26 метрів завдовжки з низькою підлогою польського виробництва Pesa 71-414 Fokstrot обійдуться місту у 11 500 000 євро, договір може бути підписаний у період з 23.04. до 12.05. Ці трамваї були розроблені на замовлення моcковської влади, угода на поставку 120 таких рухомих складів була укладено в 2013 році, однак поставлено було лише 60 трамваїв, решту Москва відмовилася купувати через падіння курсу рубля.

Перший Pesa Fokstrot вже знаходиться в Києві, його презентували ще в жовтні 2015, і в липні 2016 мають завершити тестувати для колії 1524 міліметри. Решту дев’ять одиниць рухомого складу мають доставити цього року. У червні мер Києві Віталій Кличко відвідав завод Pesa у Бидгощі, де обговорювалися попередні умови постачань до Києва. Тоді було анонсовано, що для столиці загалом закуплять близько 50 польских трамваїв.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button