Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цього літа у Києві відбудеться профорієнтаційний Літній табір IBS для школярів 8-11 класів.

Діти зможуть чіткіше усвідомити свої бажання щодо майбутньої спеціальності й вдосконалити свої вміння. Компанія IBS Education допоможе не схибити у виборі майбутньої професії.

12999604_1320091584673647_1271538892_o

Літній табір IBS спрямований на активізацію уваги дітей до самостійного вибору професії. Проект розрахований на учнів 8-11 класів. Протягом першого тижня навчання у таборі учасники зможуть ознайомитись з особливостями роботи у таких сферах діяльності як маркетинг, бізнес, менеджмент, фінанси, PR, міжнародна економіка, АПК та HR. Набуті знання допоможуть закріпити командні та індивідуальні ділові ігри та завдання. На другому тижні у таборі діти опановуватимуть практичні навички, а саме ораторське мистецтво, запоруки лідерства, основи створення презентацій, вивчатимуть особливості психології, тайм-менеджменту, ІТ-технологій та світу політики. Діє спеціальна пропозиція – можливість профорієнтаційного тестування у суботу після закінчення табору, що включатиме в себе участь в командних іграх для виявлення поведінкових індикаторів, проходження профорієнтаційних тестів, індивідуальне інтерв`ю з психологом за результатами тестів.

Завдяки різноманітним профорієнтаційним та психологічним тестам, індивідуальному підходу до кожного учасника, діловим іграм та роботі в команді якнайкраще розкриється потенціал дитини, її здібності та особливості характеру. У цьому допоможуть провідні спеціалісти, професори, психологи – професіонали своєї справи, – які мають не лише теоретичний, а й практичний досвід та зможуть поділитися своїми знаннями з учасниками табору.

12968769_1320091578006981_1842773654_n

Крім цього, всі учасники отримають велику кількість позитивних емоцій та незабутніх вражень від процесу навчання, знайдуть справжніх друзів та з користю проведуть час. По закінченню тренінгових занять учасники матимуть необхідний багаж інформації та навичок, який допоможе в прийнятті правильного рішення щодо професійного самовизначення та мотивуватиме діяльність задля досягнення поставлених цілей.

Навчання в Літньому таборі – це чудова можливість зробити своє літо яскравішим, вибір спеціалізації більш свідомим, а майбутнє зрозумілішим. Команда IBS Education обіцяє Вам захоплюючі два тижні.

До 15 квітня діє акційна ціна!

Детальна інформація на сайті: http://ibs-edu.com.ua/summercamp/

Email: [email protected]

partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23274 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button