Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулиці Пушкінській відкрилася книгарня нового формату – «Моя книжкова полиця». Тут можна не лише придбати книги, а й випити каву й почитати те, що вас зацікавило.

12994484_1095459597205599_7816837880763715755_n

Книги продаються за цінами видавництв. Засновники простору самостійно обирають видання, більшість читають самостійно і намагаються представити лише якісну літературу. Зараз асортимент налічує понад 40 видавництв. Всі книги – українською мовою. Тут є література як для дітей, так і для дорослих.

Засновниця простору – Наталія Моспан. Понад рік тому її пристрасть до гарних українських книжок перетворилась на улюблену справу. Усвідомлення того, що нашому суспільству катастрофічно не вистачає якісного українського контенту стало головним мотивом. Так почався шлях від онлайн-магазину до затишного місця, де книгам приділяється особлива увага, як і читачам. Крім того Наталя, є великим фанатом кави, тож якісна кавова тема у книгарні – справа честі.

[metaslider id=16161]

mospan

Наталія Моспан, засновниця простору:

«Цікаво спостерігати за тим, як люди, потрапляючи до книгарні з гарним інтер’єром, починають лякатися і думати, що тут космічні ціни. Навпаки! На більшість видань ми пропонуємо видавничі ціни, адже дуже хочемо щоб люди читали, думали, мріяли і просто відпочивали.

До книг ми ставимось, як до мистецького продукту, який критикувати і оцінювати досить важко. Але ми обираємо книги керуючись власними почуттями, естетичним смаком і цікавістю. Вважаємо, що книга має бути безумовно якісною з погляду поліграфічного виконання і змісту. Майже ніколи не беремо книги наосліп. Намагаємось читати все, що є в асортименті книгарні, уважно дослухаємось до думок видавців, авторів, друзів та й кожного читача».


Місце: Книгарня-кафе «Моя книжкова полиця»

Адреса: вул. Пушкінська, 7

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button