Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Маркетологи та digital спеціалісти Helen Marlen, Чашка Espresso Bar, ‘Уличная еда’, Star Burger, MamaMusic, мережі магазинів ‘Епіцентр’, фонду ‘Таблеточки’, Національної поліції України, Fitness Geek Camp, мережі заправок WOG та багато інших проведуть у Києві практичні майстер-класи з маркетингу та digital технологій.

Marketing-School-Raimov

Освітня програма розрахована на 4 дні інтенсивних занять з 2 по 5 червня 2016 року. Всього передбачено 28 майстер-класів. Навчання проходить в форматі case-study: лише на практичних прикладах реальних компаній та брендів. Організатори обіцяють жодної академічної теорії.

Курс буде цікавим і маркетологам/PR-фахівцям/медійникам, і підприємцям, які розвивають свою справу.

У програмі проведуть заняття також представники (директори та digital стратеги) найкращих українських агенцій: Hoshva PR, Fedoriv, Aimbulance, SPN Communications, Dievo, Grape Ukraine, ‘Ольшанський і партнери’. Вони розкажуть про маркетинг брендів на прикладі проектів для своїх клієнтів.

Програма доповнена заняттями з копірайтингу, SEO-аналітики, online маркетингу. Окремий модуль присвячено просуванню у Facebook та Instagram. Докладний розклад програми

Випускники пройдуть стажування у викладачів курсу та візьмуть участь в освітній подорожі до країн Європейського Союзу.

Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс занять: більше ніж 45 годин майстер-класів за 4 дні. Зареєструйтесь для участі на сайті програми

Організатор: Вільна школа маркетингу (від команди Вільної школи журналістики та Вільної школи підприємництва)


Місце: Київський будинок учителя

Адреса: вул. Володимирська, 57

Дата: 2-5 червня 2016 року

Вартість: 1600 гривень


partners

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button