Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23473 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Команда дизайнерів-волонтерів «Агенти змін» та Олексій Радченко – експерт у сфері міського планування, транспорту та навігації, 14 і 15 травня проведуть лекцію і воркшоп у лекторії Projector в Києві.

agenty_lec

Фото: Projector

Олексій Радченко, який керував проектом єдиної транспортної навігації Москви у 2014 році, прочитає лекцію на тему дизайну навігації і менеджменту навігаційних проектів. «Агенти змін» розкажуть, які інструменти методології Human-Centred Design (HCD) вони застосовують у дизайні навігації, як адаптують ці інструменти до особливостей дизайну для реального світу, і до яких результатів це призводить.

Наступного дня після лекції відбудеться воркшоп зі створення міської навігації. Учасників поділять на невеликі групи і за день вони ознайомляться майже з усим процесом створення навігації. Студенти збиратимуть дані, отримуватимуть інсайти, перевірятимуть гіпотези, розроблятимуть перші рішення, створюватимуть прототипи з підручних матеріалів. Кількість учасників воркшопу – не більше 15 людей.


Місце: Дизайн-середовище Projector

Адреса: Київ, вул. Верхній Вал, 22

Дата: 14-15 травня

Час: 11:00-17:00

Вартість: 500 грн, реєстрація


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button