Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Львові будують креативний квартал !FESTrepublic для працівників компанії, у планах – облаштувати громадський простір для культурних заходів, акцій та місця відпочинку з дітьми, повідомляє Tvoemisto.tv.

fest_084

Один зі співвласників мережі ресторанів «!FEST» Юрій Назарук розповів, що !FESTrepublic будують, аби розширити центральну частину Львова та створити максимально комфортні умови праці й відпочинку для амбітних та ініціативних працівників компанії. В основі проекту – концепція «містечка», де кожна особа, яка тут працює, має свою адресу з номером вулиці та будинку. Частина проекту вже функціонує. В найближчих планах – створення концертного залу у колишньому приміщенні заводу «Галичскло».

lama

Фото: Tvoemisto.tv

!FESTrepublic розміститься на вулиці Старознесенська 24–26, близько 3 км від центру Львова. Раніше тут був занедбаний завод «Галичскло», площею близько двох гектарів, на якому виготовляли скляні пляшки. Конструкцію заводу руйнувати не будуть, натомість, головні стіни відреставрують, укріплять та добудують.

Головний вхід у будівлю поки в процесі будівництва. Наразі зведені балкони у вигляді «гнізда», де, за задумом організаторів, мають виникати креативні ідеї, і прозора ліфтова шахта, на її вершині працюватиме дзвін. Юрій Назарук підкреслює важливість ліфту, як спосіб забезпечення комфортного пересування для маломобільних людей, людей з інвалідністю, травмами, або ж працівниць з маленькими дітьми та візочками.

fest_039

Інтер’єр простору нагадує міські вулички з різноманітними знаками, табличками, де кожен працівник має свій номер будинку. Це спрощує комунікацію. Частина офісних приміщень вже працює, відділи розміщені на різних поверхах, кожен з них знаходиться на окремій вулиці із загальною кількістю будинків. Першою у !FESTrepublic запрацювала їдальня, відкрита не лише для працівників компанії, а й для всіх охочих. Організатори вбачають у ній ще один простір для народження ідей. Новий квартал буде розрахований не лише на туристів, але й на жителів Львова.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button