Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На сайті Київради зареєстровано одразу дві свіжі петиції, присвячені небезпечним дверям київської підземки.

album_pic

У першій просять замінити двері для входу та виходу на деяких станціях метро, таких як Вокзальна, Політехнічний інститут тощо.

«На багатьох станціях метрополітену існує загроза травмуватися дверима під час входу і виходу…У разі протягу або сильному штовханню дверей є загроза травмувати іншу людину. Неодноразово була свідком, коли дверми були травмовані старі люди, діти і не тільки», – зазначено в тексті звернення. На думку авторки петиції, така зміна не є дуже коштовною, і не вимагає значних змін для метрополітену.

Також нещодавно на тому ж сайті з’явилася лаконічна петиція з проханням зняти з дверей пружини і тримати їх відкритими в робочий час: «Навіщо 3 млн осіб щодня притримують двері, якщо їх можна просто відкрити?».

Втім поки жодна з петицій і близько не набрала необхідних 10 000 голосів для розгляду депутатами Київради.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button