Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23426 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У неділю, 15 травня громада спільно з патрульною поліцією влаштовує флешмоб проти порушень правил паркування.

Флешмоб 740х493

Фото: pixabay.com

В рамках флешмобу організатори пропонують підкладати під двірники автомобілів порушників листівки з правилами паркування та пояснювати усім, хто тільки збирається порушити прави, чому так не можна робити.
Акція запланована як початок великого проекту, спрямованого на налагодження взаємодії поліції та громади. «Все відбуватиметься за правилами, які патрульні спочатку детально пояснять на зустрічі», – розповів учасник флешмобу Павло Калюк, коментуючи участь поліції.

На сторінці зустрічі у фейсбук опубліковано попередній план дій:

  • зустріч об 11:00 біля пам’ятника Сковороді;
  • знайомство;
  • короткий сет питань і відповідей щодо паркування в Києві;
  • змагання, хто знайде більше порушників правил паркування.

Устенко 150х150Анна Устенко
Головний редактор DreamKyiv

DreamKyiv за підтримки фонду «Відродження» робить великий спільний проект з Національною поліцією. У цього проекту дві складові – онлайн і оффлайн. Онлайн – це інтерактивна мапа з двома сервісами: «Спитай поліціянта» і «Кабінет дільничого». За допомогою першого сервісу можна буде звернутися з неоперативними питаннями і роз’ясненнями до поліції, за допомогою другого – дізнатися, хто ваш дільничий, як його звуть, і як з ним зв’язатися. Оффлайн складова – це серія флешмобів у мікрорайонах міста, присвячених дуже болючій для Києва темі – порушенню правил паркування. Перший флешмоб буде на Подолі, на ньому будуть представники патрульної поліції, нового відділу Community policing.

За словами організаторів, завдання проекту – налагодити співпрацю між поліцією і громадою, зробити так, щоб обидві сторони були корисні одна одній і допомагали спільно змінювати місто на краще. При створенні листівок за основу взяли роботи Богдана Гдаля, який адаптував їх спеціально для проекту. Листівки безкоштовно можна буде взяти в офісі організаторів.

Document-page-001


Місце: Пам’ятник Григорію Сковороді

Адреса: Контрактова площа

Дата: 15 травня

Час: 11:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button