Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цього року організатори міжнародної велогонки Race Horizon Park 2016 відновлять «олімпійське кільце», збудоване до Олімпіади 1980.

race horizon park 740х493

Фото: Race Horizon Park

На трасі завдожки 16 км (між смт. Чабанами, селами Вітою-Поштовою та Кругликом) цього року відбудеться перша з трьох одноденних велогонок Race Horizon Park. У рамках підготовки до велогонки організатори обіцяють відремонтувати дорожнє полотно вздоиж кільця: покласти новий асфальт, розчистити узбіччя та вивезти сміття.

«Після гонки велосипедисти зможуть проводити на цій трасі тренування, там дуже хороший градієнт (лінія підйомів і спусків) для підготовки. У подальшому там зможуть проводити також чемпіонати з велоспорту на шосе міського та обласного рівнів», — зазначає Денис Шолудько, директор велогонки.

race horizon park 2 740х493

Зображення: Race Horizon Park

До участі вже зареєструвалося 33 команди з 22 країн світу. Серію міжнародних велогонок Race Horizon Park 2016 буде обслуговувати комісар з Нідерландів Мартін Брюйн – один із найдосвідченіших і титулованих суддів Міжнародного союзу велосипедистів (UCI).

Програма велогонки передбачає міжнародні змагання з велосипедного спорту на шосе: Horizon Park Race for Peace (27 травня), Horizon Park Race Maidan (28 травня) і Horizon Park Classic (29 травня), наймасштабніший парад велолюбителів «Велодень» (28 травня). Цього року в рамках гонки вперше пройдуть міжнародні велозмагання для жінок Horizon Park Women Challenge (28 травня) та VR Women ITT (29 травня), а також традиційна гонка для чоловіків-аматорів Horizon Masters Cup (29 травня).

Race Horizon Park– щорічна міжнародна велогонка на шосе Race Horizon Park, яка проходить протягом трьох днів на Майдані Незалежності, Хрещатику та центральних вулицях Києва, припадає на День Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button