Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столиці відбудеться перший маркет «Всі. Свої: Гастрономія» з українськими кулінарними брендами 4-5 червня.1

«Ідею першого маркету гастрономії можна описати словами з «Аліси в Задзеркаллі» ― «Знайомтеся! Аліса, це пудинг, пудинг, це Аліса», ― розповідає організаторка маркету Анна Луковкіна. ― Сьогодні українці дуже зацікавлені в локальних якісних продуктах, але не налагоджена системна комунікація між виробниками і споживачами: одні не знають, де шукати других, і навпаки. Наша мета ― це виправити».

4

Фото: «Всі. Свої»

3

Фото: «Всі. Свої»

2

Фото: «Всі. Свої»

5

Фото: «Всі. Свої»

6

Фото: «Всі. Свої»

Також в рамках маркету відбудуться різноманітні майстер-класи, дегустації і лекції, на яких розкажуть про різні аспекти кулінарії ― від рецептів заквасок для hand-made сирів до правил подачі десертів. Але найголовніше ― на маркеті будуть представлені якісні крафтові та фермерські продукти, які не знайдеш в супермаркетах і магазинах.

Нагадаємо, «Хмарочос» нещодавно писав про 6 гастрономічних онлайн-сервісів, де можна замовити фермерські продукти або доставку готових страв.


Місце: Галерея D12

Адреса: Київ, вул. Десятинна, 12

Дата: 4-5 червня

Час: 10:00-20:00

Вартість: Вхід вільний


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button