Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В рамках публічної програми CANactions другого та третього червня у Києві відбудуться лекції з ландшафтної архітектури.

Лндшафт гол

Чотири європейських ландшафтних архітектори прочитають лекції на тему: «Ландшафтна архітектура і місто. Перетин ландшафтної архітектури, мистецтва й урбанізму як основа для сталого розвитку міст». Кожен із доповідачів представить свій проект, покликаний пояснити, яким чином ландшафтна архітектура може відповідати викликам та вирішувати проблеми нашого часу.

Другого червня свої проекти презентують Марті Франк Батьйорі (Marti Franch Batllori), Барселона та Йорг Міхель (Jörg Michel), Берлін. Марті Франк Батьйорі – ландшафтний архітектор у Гринвіцькому університеті та ESAB у Барселоні. Він також є засновником і директором EMF landscape architecture. Йорг Міхель – засновник і власник POLA, член німецьких та міжнародних федерацій архітекторів.

Третього червня можна буде послухати Маркус Джатч (Markus Jatsch), Лондон та Олів’є Філіп (Olivier Philippe), Париж. Маркус Джатч – архітектор і містобудівник у бюро Марти Шварц, дипломований член Королівського інституту британських архітекторів. Олів’є Філіп керує проектами парку в Сент-Уені, площі «Les Glories Catalanes» у Барселоні та проектом реконструкції музею Королівських повітряних сил у Хендоні, Лондон.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.


Місце: MediaHub

Адреса: вул. Суворова, 4/6

Дата: 2 та 3 червня

Час: 19:00

Вартість: Безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button