Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київський Дім освіти та культури «Майстер Клас», який знаходився на вулиці Лаврській, 16, наприкінці червня переїжджає до локації за адресою Богдана Хмельницького, 57 Б, пише cultprostir.

115311

Фото: cultprostir

Причиною переїзду, за словами керівників Дому освіти та культури «Майстер Клас», стало підвищення орендної плати. «Вона врешті перевищила наші можливості, – пояснює директорка закладу Ірина Буданська. – Я розумію, що будинок перебуває у приватній власності й, напевно, власники мають якісь інші плани щодо його використання та запити щодо його вартості. Розумію також й те, що це рішення виключно власників… Однак попри все, хочу висловити своє побажання: вслухатися і відчути це місце».

«Майстер Клас» займається промоцією культурного продукту в Україні та за кордоном. Організатори розповідають, що він знайшов власну модель фінансування культури, яку вдалось реалізувати за допомогою школи англійської мови «Оксфорд Клас» і центру дитячого розвитку «Окешка», які стали прибутковим бізнесом.

Свій переїзд «Майстер Клас» відзначить арт-форумом «Дім, у якому ми живемо…», який відбудеться 14-19 червня і стане останньою серією заходів у старому приміщенні.

«Майстер Клас» було засновано 2008 року у приміщенні колишньої взуттєвої фабрики українським бізнесменом Євгеном Уткіним і директоркою центру Іриною Буданською.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button