Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Літня школа для студентів «Архітектура – Інсталяції – Пейзажистика» відбудеться 22-31 липня в Кишинівському парку ім. Заікіна.

Кишинів

Фото: chisineu.wordpress.com

Літня школа проводиться в рамках проекту «Громадський центр Кишинева: парк ім. Заікіна – парк для громади». Проект спрямований на реабілітацію та відновлення напівзакинутого скверу в старому центрі міста. В рамках школи буде влаштований благоустрій деяких зон парку. До процесу планують залучити місцевих жителів та запрошених учасників. Основними принципами школи є тактичний урбанізм та громадська архітектура, виконана партисипативним методом.

Школа включатиме різноманітні культурно-освітні заходи: майстер-класи, презентації, кінопокази, танці, групову читку та інше. До участі допускаються випускники та студенти університетів Молодови, Румунії та України, які навчаються на таких спеціальностях: архітектура, містобудування, дизайн, мистецтво, соціологія та антропологія. Окрім цього, необхідно володіти англійською на рівні розмовної та мати можливість взяти участь у всій програмі (прибуття 21 липня, відбуття 1 серпня).

Участь у школі безкоштовна. Учасників забезпечують харчуванням, житлом (студентський гуртожиток у Кишиневі), також їм відшкодують витрати на проїзд на рівні 40 EUR. Учасники повинні самостійно оплатити медичне страхування на період проведення школи. Щоб подати заявку, необхідно відправити мотиваційного листа румунською, англійською або російською мовами із прикріпленим CV на [email protected] до 30 червня 2016 р.

Дата: З 22 до 31 липня 2016

Час: 8:30 до 21:00

Вартість: участь у школі безкоштовна.


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button