Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Киян запрошують до обговорення варіантів майбутнього вигляду підземного пішохідного переходу біля метро «Позняки».

Перехід

Про плани щодо ремонту підземного переходу розповів начальник Управління по утриманню підземних пішохідних переходів Тимур Ткаченко на своїй сторінці у фейсбук. За його словами Управління, спільно з інвесторами та українським виробником керамічної плитки, планує відремонтувати перехід за аналогією з переходом біля станції метро «Кловська». Нагадаємо, його оздобили керамічною плиткою, стилізованою під український орнамент, та панно з київським краєвидом. Попри те, що облицювання було подароване виробником, прикрашання викликало широку дискусію про доцільність подібного оформлення.

кловська

Фото: Олександра Вассанова

Тимур Ткаченко виклав у себе на сторінці 14 варіантів візуалізації переходу на Позняках і запросив громаду до голосування та обговорення. Ткаченко також зазначив, що всі запропоновані варіанти не є остаточними.

Того ж дня, відреагувавши на поради дописувачів, Ткаченко звернувся за допомогою до Агентів Змін. Юрій Грановський, один з учасників команди, так прокоментував підняте питання: «Головне, щоб у переході було зрозуміло, куди виходити, щоб дістатися того чи іншого місця. Все інше – надбавка. Транспорт – це про комфорт, швидкість і зрозумілість, а лише потім про все інше, в т. ч. і про красу». Він також зазначив, що Агентам Змін приємні запрошення до подібних процесів, та пообіцяв обговорити в команді, як можна із користю взяти в них участь.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button