Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У вересні маркет українських виробників «Всі.Свої» відкриє магазин українських брендів на Хрещатику на місці Grand Gallery.

Всі свої 1

Раніше маркети «Всі. Свої» відбувалися в галереї D12 на вулиці Десятинній, і цей формат буде збережений й у крамниці. За словами засновниці маркету Анни Луковкіної, він створює особливу атмосферу, що передбачає близьку неформальну комунікацію між споживачем та виробником. В той самий час у магазині на Хрещатику, 27 будуть представлені біля 150 українських брендів.

«Наш магазин займатиме чотири поверхи загальною площею 2800 м². Звичайно, в ідеалі хотілося б відкрити все і відразу, але ми будемо запускатися в тестовому режимі та відкривати поверхи й зони поступово, – пояснює Анна Луковкіна. – Починаючи з вересня роботу в тестовому режимі, ми хочемо зібрати максимум відгуків від покупців та виробників, щоб зробити магазин зручним та відповідним до запитів і реальних потреб аудиторії».

Всі свої 2

Магазин поділять на декілька тематичних зон: сумки, білизна, аксесуари, прикраси, домашній одяг, одяг для спорту, чоловічий та жіночий одяг. Окремий великий зал відведуть для взуття. Тут  можна буде й замовити на місці взуття в іншому розмірі або кольорі. Асортимент представлених українських брендів планують зробити доступним за ціною. Базове плаття коштуватиме 600-1500 грн, а осіннє пальто – 2000-4000 грн.

Для багатьох брендів магазин на Хрещатику стане офіційним представництвом. З часом у магазині «Всі.Свої» планують запустити низку додаткових сервісів – невелике кафе, дитячу кімнату, гардероб, послуги швачки та майстра взуття.

Всі свої 3Всі фото: retail-community.com.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button