Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Дніпрі біля обласного управління та відділення нового типу банку на проспекті Гагаріна, 115 було встановлено дві зарядні станції для електромобілів, повідомляє прес-служба банку.

1

Прес-служба Ощадбанку

Користування встановленими електрозарядними пристроями буде безкоштовним для користувачів електрокарів. Заряджатися на заправці зможуть електромобілі всіх марок.

В комплектації пристрій Keba P20 має роз’єм зарядки 2 типу, який розрахований на моделі Tesla, Renault Zoe, Porshce Panamera, Mercedes, BMW i3 і т.п.), але завдяки кабельному перехіднику типу 1, від нього можуть заряджатись і Nissan Leaf, Chevrolet Volt, Mitsubishi iMiEV, Renault Fluence. Потужність пристрою Keba P20 – 22 кВт (32 А). Тривалість зарядки електрокара залежить від марки і моделі авто.

Під час відкриття начальник обласного управління Ощадбанку Генадій Малашенкон аголосив: «Філософія нашого банку – енергоефективність як спосіб життя. Минулого року банк запровадив кредитний продукт на придбання електрокарів і розпочав встановлення  електрозаправок в різних місцях країни.  Сьогодні ми це зробили у Дніпрі. Відкриваючи такі зарядні станції для електромобілів, ми робимо ще один крок до енергетичної незалежності нашої держави».

Подібні зарядні станції Ощадбанк вже відкрив у Львові, Чернівцях та Києві. У планах їх відкриття й в інших містах країни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button