Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства буде проведено до кінця осені.

Реклама було 3

Фото: fb.com/Sabina Krezhenstovskaja

Рішення Київради щодо проведення конкурсного відбору керівників комунальних підприємств економічного сектору набрало чинності з вересня 2016 року. «Співавторами цього рішення були, в тому числі, члени Антикорупційної ради при міському голові. Уже найближчим часом буде сформована конкурсна комісія та проведено сам конкурс», – розпоыв заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Окрім того, міська адміністрація запропонувала операторам ринку зовнішньої реклами столиці долучитися до розробки умов конкурсу на розміщення рекламних засобів. Раніше Резніков заявив, що місця для розміщення рекламних конструкцій мають розподілятися виключно на конкурсних засадах. Після прийняття Київрадою Правил розміщення рекламних засобів в місті Києві для операторів буде введено перехідний період, після якого можуть бути введені конкурсні умови монтажу рекламних конструкцій.

Нагадаємо, раніше ми писали, як відбувається процес демонтажу незаконних рекламних конструкцій у Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button