Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Рішенням Кличка Дмитро Левченко обійняв посаду генерального директора підприємства за два дні до набрання чинності про обов’язковість конкурсного відбору.

КПТ 1

Фото: kpt.kiev.ua

Генеральним директором КП «Київпастранс», згідно з розпорядженням Київського міського голови № 846 від 30 серпня 2016 року, призначено Дмитра Левченка, йдеться у повідомленні на сайті «Київпастрансу». Дмитро Левченко з 2014 по 2015 рік займав посаду заступника генерального директора КП «Київпастранс», з 2015 року  і по теперішній час виконує обов’язки комерційного директора підприємства.

КПТ 2

У своїй заяві при вступі на посаду новопризначений керівник пообіцяв співпрацювати зі Світовим банком в побудові нової транспортної схеми столиці, підтримувати та сприяти у роботі іноземних аудиторських компаній у підприємстві. «Я завжди відкритий до діалогу з боку користувачів наземного громадського транспорту, – заявив Левченко. − Буду вдячний за ініціативи та цікаві пропозиції, які можна залишити на моїй сторінці у соціальній мережі Facebook», – генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Експертка РПР Оксана Величко на своїй сторінці у фейсбук так прокоментувала призначення нового директора: «Вітаю, кияни! У вас є новий керівник одного з найбільш корупціогенних КП Київпастранс! Попри ПУБЛІЧНУ обіцянку обрати керівника цього КП і КП «Київреклама» через прозорий конкурс, Віталій Кличко призначив його 30.08 своїм рішенням. А конкурси мали би запуститися з 1 вересня. Тому ще раз вітаю! Справжній господар свого слова – сам дав, сам взяв назад!»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button