Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Платформа «Тепле Місто» проводить третій конкурс програми підтримки прогресивних міських ініціатив «Міські Ґранти».

Тепле 1

Цілями програми визначено активізацію та посилення ініціатив, які ставлять за мету прогресивний розвиток міста, втілення практичних проектів, що покращують якість життя в місті, та залучення громади до активної участі в процесах розвитку міста. Заявником проекту має бути неприбуткова (громадська) організація або ініціативна група, що складається із принаймні двох осіб. Авторам проекту необхідно мати попередній досвід громадської діяльності або волонтерства у будь-якому форматі, а також бути готовими забезпечити власний внесок або співфінансування проекту на рівні не менше як 10% від загального бюджету проекту.

Тепле 2

Зображення: biggggidea.com

Загалом бюджет конкурсу складає 60 тисяч гривень, з яких на кожен ґрант буде виділено до 15 тисяч гривень. Платформа «Тепле Місто» визначила сім тематичних пріоритетів, на які може бути надана підтримка. Один проект може відповідати більше ніж одному пріоритету.

1. Міський простір: міське середовище, вуличні меблі, зелені зони, дружність міста до всіх груп мешканців;
2. Сучасне мистецтво: події, виставки, мурали, перформанси, просвітницькі проекти;
3. Гарячий спорт: вуличний спорт, масовий спорт, рекреаційні активності в місті;
4. Стала мобільність: велосипедний рух, пішохідний рух, громадський транспорт;
5. Екологія та енергоефективність: демонстраційні проекти, змагання, квести;
6. Прогресивна освіта: неформальна, альтернативна, сучасна, практична, а також ініціативи, пов’язані зі змінами традиційної системи освіти;
7. Розвиток прогресивного підприємництва: проекти, направлені на активізацію в бізнес-середовищі міста інтелекту, спроможності, сталості та взаємодії з іншими.

Для участі у конкурсі треба до 25 вересня 2016 року заповнити аплікаційну форму та додаток (бюджет проекту). Із повними правилами третього конкурсу можна ознайомитися за посиланням.  Всі проекти, які подаються на гранти від платформи «Тепле Місто», мають бути реалізовані в місті Івано-Франківську.

У вересні 2015 року платформа «Тепле Місто» започаткувала програму підтримки прогресивних міських ініціатив під назвою «Міські Ґранти». В рамках цієї програми «Тепле Місто» на конкурсній основі надає організаційне сприяння та фінансову підтримку (ґранти) соціальним проектам та ініціативам, які направлені на сталий розвиток Івано-Франківська та створюють цінність для його громадян.

Програма створена, щоб активізувати та посилювати ініціативи, громадські організації і середовища, які ставлять за мету прогресивний розвиток міста, втілювати практичні проекти, що покращують якість життя в місті та залучати громаду міста до активної участі в процесах розвитку Івано-Франківська.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button