Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На місці закинутого заводу «Галичскло», який не працював майже десять років, відкрили новий нічний клуб, повідомляє Zaxid.net.

FestRepublicClub 3

Фото: Zaxid.net

Реновацією заводу займалися власники мережі ресторанів «Холдингу емоцій !FEST». Почалося з того, що вони викупили територію підприємства після його банкрутства та розташували там офіс холдингу, їдальню, навчальні аудиторії, виробництво та склад. А з десятого вересня тут також запрацював нічний клуб з кількома просторими залами та великою терасою для презентацій.

За словами співвласника мережі ресторанів «!FEST» Юрія Назарука, сама будівля, де видували скло, добре збереглася. У приміщенні працювала велика піч, димар якої можна досі побачити ззовні. «Ми знайшли на підприємстві багато шматків скла, вирішили залишити їх як елемент клубу, зробили велику лампу, яка прикрашена, власне, цим склом», – розповідає Назарук. Частину декорацій перевезли з попереднього нічного закладу від «!FEST» – «Арсеналу», який працював у центрі. З ресторану «Лівий берег», який розташований у одному з приміщень Оперного театру, у нічний клуб привезли човен, його попросив забрати звідти Тадей Едер, директор театру.

FestRepublicClub 2

Фото: Zaxid.net

Особливістю клубу є те, що він не працюватиме кожні вихідні, тут організовуватимуть виступи двічі на місяць. Для цього організатори запросили відомих діджеїв, які наступні півроку спеціально приїздитимуть до Львова. На відкритті клубу зіграв німецький діджей Девід Маєр, на чий виступ прийшли майже 600 людей. На 29 жовтня заплановано виступ ісландців GusGus.

FestRepublicClub 4

Фото: facebook.com/FESTrepublic.club

У клубі також обіцяють проводити публічні зустрічі і літературні читання. На даху старого заводу облаштували велику терасу. Тут поставлять м’які меблі та облаштують міні-бар. Відкриття тераси відбудеться під час Форуму видавців, тут запланували провести дві події. 16 вересня тут має відіграти сет французький письменник Фредерік Беґбедер, а 17-го читатимуть вірші більше 20 поетів та виступатимуть «Жадан і Собаки» і «Хамерман Знищує Віруси».

FestRepublicClub 5

Фото: Zaxid.net

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button