Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На цих осінніх канікулах, вже вп’яте у своїй практиці, компанія IBS Education запускає освітні табори для школярів. Цієї осені, окрім звичного профорієнтаційного табору для учнів 9-11 класів, з’явиться новий табір для 5-8 класів, покликаний розвинути у школярів ключові навички.

На учнів 9-11 класів чекає знайомство з дев’ятьма сучасними професіями. Вони зможуть більше дізнатись про ці професії як в теорії, так і на практиці, а також познайомитися з людьми, які вже працюють за спеціальністю. Для 5-8 класів буде чудова можливість розвинути свої навички: ораторство, лідерство, тайм-менеджмент, вміння вирішувати конфлікти та робити презентації, а також дізнатись більше про майбутні професії та IT.

pM6FhP1OegY

Осінній табір IBS для 5-8 класів

Цільова аудиторія: учні 5-8 класів, які бажають провести канікули корисно та весело.

Мета: розвиток ключових навичок у учнів 5-8 класів.

Ключові навички: Ораторське мистецтво, Лідерство, Конфліктологія, Тайм-менеджмент, Основи створення презентація, IT, Моя майбутня професія.

Формат: 3 години на кожну навичку, кожні 45 хвилин перерва, під час якої діти зможуть попити чай з печивом та відпочити у затишній лаунж зоні. Додатково є одна година обідньої перерви.

Результат: Закладення основ для подальшого розвитку кожної з навичок, ідентифікація своїх сильних сторін та сфер для більшого вдосконалення. А також канікули проведені весело та корисно в колі нових друзів.

Час проведення: 31 жовтня – 4 листопада з 9.00 до 16.00

Ціна: 1800 гривень до 2 жовтня включно, 2200 гривень з 3 жовтня.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 15 (Пасаж).

Осінній табір IBS для 9-11 класів

Цільова аудиторія: учні 9-11 класів, які вже сьогодні бажають визначитись із майбутньою професією.

Мета: профорієнтація учнів 9-11 класів.

Професії на таборі: Маркетинг, Фінанси, Менеджмент, Бізнес, IT, Психологія, PR, Міжнародна економіка, Політика.

Формат: 3 години на кожну професію, що включають в себе 1 годину теоретичної частини, 1 годину практичної ділової гри та 1 годину зустрічі з практиком. Кожні 45 хвилин перерви, під час яких діти зможуть попити чай з печивом та відпочити у затишній лаунж зоні. Додатково є одна година обідньої перерви.

Додатково: Профорієнтаційне тестування у суботу по закінченню проекту.

Результат: Можливість отримати знання про кожну з 9 професій, шляхом участі у практичних ділових іграх та знайомствах із практиками,що значно полегшить майбутній вибір як університету, так і професії.

Час проведення: 31 жовтня – 4 листопада з 9.00 до 17.00

Ціна: 2000 гривень до 2 жовтня включно, 2400 гривень з 3 жовтня.

Місце проведення: вул. Нововокзальна, 3 (KIT Сentre).

partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button