Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Під час фестивалю «УрбанСвіт» можна буде відвідати низку освітніх та мистецьких подій і майстер-класів на тему розвитку публічного простору.

УрьанСвіт 1

Фестиваль проводиться для формування нового та якісного спільного публічного простору. В рамках фестивалю відвідувачів ознайомлять зі своїми напрацюваннями з розвитку міста українські практики та іноземні гості.

Засновниця громадської організації «Парк Наталка» Наталія Чорногуб розповість про шлях від створення парку мрії до відкриття центру розвитку міста.

Послухати про роль велосипеда у місті можна під час майстер-класу Богдана Лепявка, голови ГО «Асоціація велосипедистів Києва».

Як формуються громадські простори у Тернополі на прикладі набережної «Циганка», опишуть архітекторки, учасниці ініціативи Urban.te Анастасія Джула та Марта Голяка.

Про точки перетину платформи «Тепле Місто» та урбаністики розповість Олександр Шевченко, співавтор урбан-коміксів «Франек, добрий ранек!», координатор проекту Сквер перед друкарнею.

Майстер-клас на тему «Концепція розумного міста та розумні громадяни» проведе Вікторія Подгорна, керуючий партнер у ГО «Громадська Рада Смарт-сіті».

Основна програма фестивалю

Перший поверх Freud House

Культура: театральний перформанс – екскурс в міста світу від proEnglishTheatre.

Двір Freud House

Інфраструктура:
1. Представлення та тестування різних сучасних технологічних новинок.
2. Зона відпочинку.

Другий поверх. Вітальня Freud House

Урбанкультура (історія та майбутнє):

1. Лекції сучасних відомих дослідників, руферів, дігерів, лідерів велосипедних та електромобільних рухів, творців креативних місць та екскурсоводів найбільш незвичайними місцям Києва, футурологів, представників поліції та тих, хто може розповісти про культуру поведінки в місті.

2. Виставка картин футуристичного урбан-фотографа.

Другий поверх. Спортивна

Урбанвізуал (інтерактив та візуал): мистецькі інтерактиви.

Другий поверх. Кабінет Фройда

Майстер-класи від практиків: громадські діячі поділяться досвідом перетворення свого міста, об’єднання громадян та створення різних міських активностей.


Місце: Freud House

Адреса: вул. Коcтянтинівська, 21

Дата: 1 жовтня

Час: 11:00-21:00

Вартість: 70 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button