Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У більш ніж 50 кав’ярнях і ресторанах діятиме єдина ціна на еспресо (15 грн) та капучіно (20 грн), а також відбуватимуться лекції та майстер-класи.

coffeday-1

Усі заклади, що беруть участь у святкуванні, готують свіжообсмажену каву, спешалті або преміум. Ідея полягає у тому, що всі охочі мають можливість безболісно для бюджету влаштувати тур різними кав’ярнями та вирішити, яка кава їм до вподоби. Кожен із закладів планує влаштувати свої заходи – від майстер-класів і лекцій до можливості для гостей самостійно приготувати каву на еспресо-машині або поспостерігати за процесом обсмаження. Організатори також обіцяють значні знижки на вагову свіжообсмажену каву й аксесуари для домашнього вжитку.

Міжнародний день кави – свято, започатковане минулого року Міжнародною кавовою асоціацією (ICO – International Coffee Association). Тоді до святкування долучилися 35 країн світу. Цього року беруть участь уже 77 країн – членів цієї організації та десятки інших кавових асоціацій у всьому світі, у тому числі Україна.

Усі заклади – учасники святкування відмічені на спеціально створеній інтерактивній карті.


Місце: м. Київ

Дата: 1 жовтня

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23398 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button