Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

20 жовтня у Києві стартує двомісячний «Курс письменницької майстерності» від «Центру літературної освіти». Відомі письменники поділяться теорією і практичним інструментарієм письма. У програмі – 50 годин лекційних та практичних занять, художній аналіз творів, консультації лекторів, неформальні зустрічі тощо.

800h600_kii-v

Лектори – відомі та професійні письменники, критики, видавці та літературознавці, а саме: Сергій Жадан, Андрій Курков, Лариса Денисенко, Любко Дереш, Катерина Бабкіна, Ірина Цілик, Володимир Арєнєв, Сергій Іванюк і Ростислав Семків.

Програма складається з 5 модулів:

 

– теорія письма: основні концепти;

– сюжет і композиція, логіка і структура художнього тексту;

– головний герой та інші персонажі;

– мова і стилістика;

– саморедагування і авторська робота над текстом.

Учасники дізнаються про теоретичні аспекти творчості та оволодіють практичним інструментарієм письма. Щоб процес пізнання був продуктивним, ми структурували весь матеріал у доступній і зручній формі, поєднали різні види занять – лекційні та практичні.

Лектори розкажуть: як створювати персонаж, сюжет, структуру і композицію тексту; як працювати над мовою і стилем, художніми деталями та іншими засобами виразності; як творчий задум довести до готового тексту; як навчитися критикувати власні тексти; звідки брати натхнення і мотивацію продовжувати писати; яких типових помилок уникати авторам-початківцям; як знайти своїх читачів.

Кращі твори випускників буде опубліковано окремою книжкою.

Програма спеціально розроблена для тих, хто хоче підвищити рівень власної майстерності письма. Курс буде цікавий як авторам-початківцям, так і літераторам із досвідом.

Вміння писати красиво, логічно і цікаво є навиком, корисним кожній сучасній людині. Щодня ми пишемо листи, спілкуємося з колегами і друзями за допомогою пошти та соціальних мереж.

Але вміння писати добре корисне не тільки для роботи і спілкування – воно також необхідне тим, хто хоче поділитися своїми думками із суспільством за допомогою літературних або публіцистичних творів.

І навіть якщо ви не плануєте прославитися своєю книжкою, вміння добре писати і розповідати історії може стати в нагоді вам особисто. Наприклад, ви можете вести щоденник і відображати в ньому свої думки, це допоможе навести порядок в голові, структурувати важливі ідеї, плани і майбутнє.

Як взяти участь?

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: https://goo.gl/2RHeut Кількість місць обмежена. Зареєстрованим учасникам надішлють детальний розклад курсу та всі деталі щодо участі. Кожен учасник сплачує організаційний внесок.

Контактна особа: Мар’яна Хемій  [email protected]

Детальніше про курс читайте за посиланням: https://goo.gl/RVHCcK


Місце: уточнюється

Дата: з 20 жовтня до 22 грудня

Час: Ппочаток занять о 19:00 двічі/тричі на тиждень

Вартість: «Повний пакет» – 1900 грн (у вартість входить: 15 лекцій і майстер-класів, 2 практичні заняття (на вибір), інтеграційні вечори, роздатковий матеріал і список рекомендованої літератури); «Преміум пакет» – 2900 грн (у вартість входить: «повний пакет» + 10 практичних занять, особиста консультація одного з лекторів, публікація у книжці та «ЦЛО card» – картка дає знижку 20 % на наступні проекти «Центру літературної освіти»)


partners

 

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button