Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зараз формується програма пропозицій від команди міської адміністрації, які представлять потенційним інвесторам.

23 листопада у НСК «Олімпійський» відбудеться Інвестиційний форум міста Києва, організований Київською міською державною Адміністрацією.

o-00414882-n-00361654

До участі у Форумі запрошені видатні зарубіжні та українські економісти, державні діячі, представники українського та міжнародного бізнесу, міжнародних фінансових організацій та фондів, зазначається на сайті КМДА.

Програмою Форуму передбачено проведення панельних дискусій щодо інвестування і розвитку Києва та презентації проектів у сферах інфраструктури, енергозбереження, ІТ-технологій, соціальної сфери, промисловості і нерухомості. Кожна сесія панелі буде закінчуватися дискусійною платформою.

Також під час Форуму представники українського бізнесу матимуть змогу представити свої проекти та провести переговори з потенційними інвесторами щодо їх спільної реалізації.

Форум відбудеться на території Національного спортивного комплексу «Олімпійський».

kiev_city

Проект створення бізнес-містечка Київ-Сіті. Фото: visittoukraine.com

Нагадаємо, що Перший Київський інвестиційний форум відбувся 29 березня 2012 року і голова КМДА Олександр Попов пообіцяв зробити його регулярним. За його результатами було підписано з інвесторами шість Меморандумів про співпрацю, загальний бюджет яких перевищував 30 мільярдів гривень. Серед інших, підписано Меморандум про наміри реалізувати в Києві проект створення IT-парку «Bionic Hill». Окрім інноваційного парку, на форумі також презентували проект створення бізнес-району «Київ-Сіті», четверту гілку метрополітену, будівництво багаторівневих паркінгів. Як бачимо через 4 роки, жоден з проектів не був реалізований.

Перший форум у 2012 році був задуманий, як один з кроків у реалізації стратегії розвитку міста «Київ-2025». А декілька місяців тому був розпочатий процес актуалізації цієї стратегії, який, певно, теж завершується проведенням інвестиційного форуму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button