Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

22 жовтня в рамках програми CANactions відбудеться презентація нового формату прогулянки по місту – архітуру.

За словами організаторів, це прогулянка перетворить звичайне пересування простором у концептуальну мандрівку та дозволить поглянути на звичні речі по-новому.

Перший такий архітур проведе Лев Шевченко – український дослідник архітектури радянського модернізму та співавтор циклу статей «Монстри модернізму».

22 жовтня ви зможете пройтися за таким маршрутом: вестибюль метро «Хрещатик» / готель «Україна» / довоєнна забудова вул. Інститутська / конструктивістський будинок архітектора Каракіса / кооператив заводу «Арсенал» / Будинок офіцерів / будинок архітектора Каракіса на Арсенальній площі / готель «Салют» / Палац піонерів /

Нагадаємо, CANactions також проводить конкурс малих грантів, переможці отримають до $5000 на урбаністичні проекти у своєму місті.


Місце: Вестибюль станції метро Хрещатик (верхній вхід, з вул. Інститутська).

Дата: 22 жовтня

Час: 15:00

Вартість: безкоштовно, обов’язкова реєстрація


 

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button