Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мешканці можуть брати участь у конкурсі ідей, який проводиться з метою збору інформації для організації публічного простору Соборної площі та частини Флотського бульвару.

Фото: НикВести

Проведення конкурсу ініційоване міським головою, а організатором є комунальна установа “Агенція розвитку Миколаєва”. Про це повідомляється на офіційному сайті.

Прийом конкурсних робіт відбувається до 13 листопада 2016 року включно, а оголошення результатів конкурсу відбудеться до 25 листопада 2016 року.

Для участі у конкурсі необхідно подати: анкету-заявку учасника, 3D-візуалізації, макети, ескізи, план-схеми, малюнки в електронному вигляді або на папері та пояснювальну записку. Заявку можна подати на сайті конкурсу або ж відправити на електронну пошту [email protected].

Проекти-переможці отримують премії у розмірі 10, 7 та 3 тисяч гривень за І, ІІ та ІІІ місце відповідно.

За словами головного архітектора міста Анни Палехи, цей проект – чудова можливість почути жителів міста, їхні ідеї, думки та те, як вони бачать в майбутньому головну площу міста.

Також відомо, що в програмі соціально-економічного розвитку Миколаєва на реконструкцію Соборної площі виділили 1,5 млн гривень.

Зазначимо, що даний захід є продовженням реалізації проекту «Розробка концепції реконструкції центральної частини міста Миколаїв». Першим етапом реалізації проекту став тиждень міського розвитку Mykolaiv Urban Days.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button