Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

27 жовтня в Департаменті містобудування та архітектури відбудеться публічна лекція на тему залучення громадськості до публічного простору.

Лекція відбувається в рамках партнерства міст-побратимів Києва та Лейпцига, а проведуть її експерти із Департаменту міського планування Ральф Томас та Стефан Гайніг.

Як стверджують організатори, питання залучення громадськості на різних етапах міського планування є важливою запорукою успіху прийнятих рішень.

Саме тому важливо знати, які принципи та методи залучення громадськості використовуються закордоном та порівняти німецький та український досвід.

Нагадаємо, в Департаменті містобудування та архітектури розпочато тижневий навчальний семінар з інтегрованого розвитку міст.


Місце: Департамент містобудування та архітектури.

Адреса: вул. Хрещатик, 32.

Дата: 27 жовтня.

Час: 18:30.

Вартість: безкоштовно.


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button