Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фестиваль «Нового британського кіно» стартує у столичному кінотеатрі «Київ» десятого листопада й триватиме шість днів.

Цього року захід відкриє фільм-володар «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю, соціальна драма Кена Лоуча «Я, Деніел Блейк». Крім його нової роботи, гостей фестивалю очікує показ документальної стрічки «Versus: життя і фільми Кена Лоуча».

Іще одна прем’єра з програми Каннського кінофестивалю – володар Призу журі, роуд-муві «Американська крихітка». У програмі – «Війна проти всіх», чорна комедія від автора «Ірландця» та «Голгофи» Джона Майкла Макдона та романтична комедія «Чарівні чудові».

Розклад показів фестивалю можна переглянути за посиланням. 

Цьогорічний фестиваль особливий тим, що у його програмі вшанованують культову постать британської культури – легендарного Девіда Бові, який пішов з життя на початку цього року.  Відвідувачі зможуть переглянути відреставровану версію «Людини, яка впала на Землю» – перший повнометражний фільм, в якому Бові зіграв головну роль.

Окрім того, фестиваль представляє глядачам добірку найкращих короткометражок останнього року за версією Британської кіноакадемії.


Місце: кінотеатр «Київ»

Адреса: вул. Велика Васильківська, 19

Дата: 10-16 листопада

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button