Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні, 28 жовтня, у Києві за підтримки журналу Vogue відбудеться ніч шопінгу – Fashion’s Night Out.

4987611455_b2a2872ff1_b

Фото: flickr WehoCity

Під час Fashion’s Night Out магазини-учасники працюватимуть до опівночі, пропонуючи гостям знижки, подарунки і розваги.

Масштабний шопінг-марафон в Україні організовується вчетверте. Українська «Ніч шопінгу» в цьому році охопить магазини в київському Пасажі, ТЦ «Мандарин», ТЦ Ocean Plaza, Sanahunt Luxury Department Store і багатьох інших fashion-локаціях міста.

Ознайомитися з картою магазинів-учасників можна за посиланням.

Нагадаємо, що Fashion’s Night Out – це ініціатива головного редактора американського Vogue Анни Вінтур, яка вперше запропонувала зробити подібне в розпал кризи: за рахунок акцій і знижок бренди повинні залучити в свої магазини покупців і показати, що криза – це ще не кінець для бізнесу. З того часу акція стала щорічною в країнах, де видається журнал Vogue.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button