Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У липні на український ринок вийшов сервіс замовлення таксі HOPIN. «Хмарочос» розповідає про особливості нової системи для замовлення таксі у столиці. Окрім власних водіїв та приємних бонусів за реєстрацію друзів, новому сервісу є що запропонувати.

Вартість поїздки не змінюється в залежності від класу автомобіля

Зараз пасажири можуть замовляти авто комфорт-класу та бізнес-класу за єдиною ціною. До бізнес-класу HOPIN належать такі моделі авто: Toyota Camry, Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Hyundai Sonata, Skoda Superb. В сервісі працюють й електроавтомобілі: Nissan Leaf та Chevrolet Volt, вони теж доступні за стандартною ціною. У компанії зазначають, що зацікавлені у співпраці з водіями на електромобілях і розвитку електротранспорту в цілому.

giphy-8

Сервіс не використовує коефіцієнти підвищення ціни
і не пропонує додати суму до замовлення

На відміну від інших сервісів, що є на ринку авто-на-замовлення у Києві, HOPIN не підвищує ціну коефіцієнтом і не змушує клієнта зацікавити водія підвищеним тарифом. Ціна формується по оптимальному маршруту на момент формування замовлення. Система додатку самостійно оцінює ситуацію на дорогах, якщо рух ускладнений, то додає певну невелику суму до стандартної вартості за хвилини очікування у заторі. Тобто у годину пік, у вихідні та вночі вартість замовлення по одних і тих же адресах різна.

Тариф єдиний для дня і ночі: 30 гривень посадка, мінімальна вартість поїздки становить 45 гривень, кілометр коштує 6 гривень у місті і 9 гривень за Києвом.

giphy-13

Ви можете обрати водія на мапі, послугами якого скористаєтесь

Просто встановивши застосунок HOPINTAXI, ви можете переглядати автомобілі, що знаходяться поряд з вами на карті або у вигляді списку. Замовляти можна будь-яке авто, що ви бачите, або якесь певне (наприклад те, яке більше сподобалось), просто натиснувши на його іконку перед початком замовлення.

Це зручно й тому, що можна спостерігати, як авто наближається до вас і розрахувати час, коли воно прибуде. Безпосередньо перед прибуттям приходить повідомлення, що «таксі практично на місці», а, коли авто приїхало, що «авто чекає на Вас».

giphy-6

Посилання на вашу поїздку можна поширити серед друзів

Ваш маршрут та можливість спостереження за автівкою онлайн можна розшарити для друзів, знайомих або рідних. Для цього, під час поїздки, потрібно натиснути «Спільна поїздка» і надіслати посилання через e-mail, sms, viber, whatsapp або інші месенджери та способи онлайн-зв’язку. Вашому другу буде видно, де ви і куди їдете. Таким чином, можна точніше вирахувати час прибуття.

200

Багато фільтрів і показників, за якими клієнт може обирати автівку

Так, можна обирати собі і автівку, і водія за фільтрами. Клас автомобіля (мікроавтобус, бізнес-клас, седан чи універсал) мову й стать водія, тощо. Окремо можна додати спеціальні пункти накшталт можливості перевозити домашніх тварин чи інвалідний візок. Окремо можна переглядати характеристики кожного автомобіля: для пасажира доступне фото усіх автівок, марка, модель, рік випуску, рейтинг у сервісі.

Якщо водій вам зовсім не сподобався, ви можете поставити йому найнижчий рейтинг і більше не побачите у себе на мапі. Так само водій може поставити пасажиру лише одну «зірочку» і більше з ним не зустрічатись.

phoneua

Не обов’язкова реєстрація для користування застосунком

Ви можете не залишати свої персональні дані (ім’я, прізвище) та номер телефону. Користувач може не хвилюватись, що телефон потрапить у базу даних для sms-розсилок, як це часто буває з іншими службами таксі. Водій, якого ви обрали для поїздки, взагалі не бачить номер телефону пасажира, а може зв’язуватись з вами тільки через систему коротких повідомлень, що у програмі. Пасажир, в разі потреби, може зателефонувати водію.

giphy-11

Сервіс вперше з’явився у Словаччині, працює також у Чехії та Словенії

HOPIN – міжнародний сервіс з Центральної Європи. Він був заснований у 2011 році, а як сервіс почав працювати у 2013 році. Вже наступного року HOPIN став найкращим мобільним застосунком у Словаччині. Після цього відбувся запуск ще у деклькох країнах, зокрема й в Україні. У компанії розповідають, що найближчим часом HOPIN також стане доступний не тільки в Києві – на черзі Львів, Одеса, Харків, Дніпро.

partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button