Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Британська Рада в Україні й Goethe-Institut спільно з CANactions розпочинають програму Urban Action для підтримки інноваційних проектів, які спрямовані на розвиток середніх постіндустріальних міст України.

Група міжнародних експертів обере з надісланих пропозицій два найперспективніші проекти, кожен з яких отримає до 15,000 євро на втілення.

0

Фото: СANactions

Як зазначається, підтримку нададуть проектам, які відповідають критеріям сталого розвитку та демонструють потенціал продовження роботи у післягрантовий період.

Крім того, вони повинні зосереджуватися на постіндустріальній території середніх міст України (50,000-600,000), націлюватися на реальні результати, мати чітку соціальну складову та покращувати життя громади через культуру та креативні індустрії.

Два найперспективніші проекти отримають грант на реалізацію сумою 15 000 євро кожен. Агенції міського розвитку з Німеччини та Великобританії консультуватимуть команди проектів-переможців, які зможуть відвідати згадані країни в рамках 4-5 денної спеціальної навчальної подорожі.

Команди активних громадян, неурядових організацій, асоціацій та інституцій можуть подавати свої проекти до 16 січня 2017 року. Для участі необхідно заповнити аплікаційну форму на сайті. Переможців оголосять 1 лютого 2017 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button