Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У компанії ЕСТА-Холдинг запевняють, що Центральний універмаг точно запрацює до кінця листопада, повідомляє видання Ukrainian Retail Association.

Орендарі київського ЦУМу вже отримали повідомлення про відкриття універмагу 21 листопада, але деякі поверхи стануть доступними лише в грудні.

v

Фото: RAU

Готовність відкритися в Центральному універмазі в цей день вже підтвердили кілька компаній, вони отримали листи від менеджменту ЦУМу. Але офіційного підтвердження про відкриття універмагу поки не було.

Багато хто з орендарів ЦУМу не виключає, що 21 листопада почнуть працювати не всі поверхи універмагу, а лише перші три.

Нагадаємо, що після масштабної реконструкції, яка триває вже чотири роки, площа київського ЦУМу збільшиться до 45 тисяч квадратних метрів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button