Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні стартував конкурс «Чисті вулиці», на якому будуть розглядатися інноваційні рішення щодо технологій збору і сортування сміття, а також збуту товарів вторинної переробки. Конкурс проходить в рамках Unlimit Ukraine – спільної ініціативи Європейської Бізнес Асоціації та компанії Philip Morris Ukraine.

Найкращі проекти отримають можливість реалізуватися у глобальному масштабі.

4

Фото: unlimitukraine

Проблема відходів є однією з глобальних екологічних проблем людства. За оцінками екологів, звалища зараз сумарно займають близько 7% площі України, що приблизно дорівнює території таких держав, як Швейцарія або Нідерланди.

Саме тому, за словами органзаторів, успішна реалізація проекту дозволить зробиити цілі міста чистішими і допоможе Україні зробити крок вперед в організації соціальних підприємств.

Переможці отримають підтримку від організаторів конкурсу на всіх етапах: від стадії прототипу і тестування до впровадження ідеї в життя. Серед критеріїв оцінювання: реалістичність, інноваційність, рентабельність та інші.

Заявки на конкурс «Чисті вулиці» приймаються до 25 листопада 2016 року на сайті проекту. Фінал конкурсу відбудеться в п’ятницю 2 грудня 2016 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button