Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будівлю та прилеглу територію очікує масштабна реконструкція, повідомляє депутат Київради Костянтин Яловий.

img_5347

Проект будівлі, опирлюднений у мережі Facebook. Фото: Костянтин Яловий

За його словами, він та активісти неоднорозаво звертали увагу адміністрації міста на необхідність реконструкції кінотеатру. Завдяки їхнім зверненням, орендаторів кінотеатру «Нивки» знайдено та проведено низку переговорів.

В результаті обговорення, інвестор відмовився від плану будівництва жилого будинку, як планував спочатку, а до реконструкції, за словами депутата, буде задіяна «потужна проектна група».

Також повідомляється, що на місці старого кінотеатру буде створено новий ТРЦ із супермаркетом, парковкою та сучасним кінотеатром. Приміщення кінотеатру має бути оснащене передовими технологіями безпеки, а навколо нього обіцяють облаштувати сквер та дитячий майданчик.

15193638_10207882965174013_2765727624874357303_n

Нещодавно будівлю кінотеатру обнесли парканом

Як сказано в документі, будівельні роботи мають бути закінчені до 2018 року. Наразі, будівля і територія огороджені парканом.

Зазначимо, що більшість місцевих жителів у коментарях у соцмережі відреагували на ідею позитивно. За їх словами, мікрорайону давно не вистачало подібного комплексу. Проте як стверджує місцевий активіст Григорій Мельничук, навколо будівлі передбачається масштабна вирубка дерев.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button