Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

30 листопада, депутатам Сумської міської ради, шляхом голосування обрали логотип міста, повідомляють «Сумські дебати».

mm

Фото: debaty.sumy.ua

Автором лого є житель Івано-Франківська Владислав Михайлів, а сам логотип має назву «Місто як квітка».

Як пояснює Владислав Михайлів, логотип є багатозначним графічним елементом у формі квітки, пелюстки якої взяті за основу із символу на гербі міста – трьох сумок. Саме в трьох пелюстках зображується прив’язка до ідентифікації міста та його особливостей, духу, культури, звичаїв та історичної складової, зазначає автор. Місцеві жителі дали логотипу свою назву –  «лапті» або «тапки» .

З моменту оголошення конкурсу його оргкомітет відібрав п’ять проектів з 44 представлених, а місцеві жителі голосували за них на сайті Сумської міськради. Оцінювали роботи за чотирма критеріями: оригінальність, лаконічність, змістовність та естетична привабливість. За умовами конкурсу, автор затвердженого логотипу отримає 15 тисяч гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button