Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

17 грудня в Мистецькому Арсеналі відбудеться презентація мандрівного проекту Ukraїner. Подія відбудеться в рамках дискусійної платформи «Палац не-дитячих казок».

«Ukraїner» — туристично-експедиційний медіапроект, мета якого сприяння розвитку внутрішнього туризму. Крім того, стверджують автори, серед завдань проекту розвиток репортажу в Україні та популяризація країни на міжнародній арені.

За словами ініціаторів проекту, Ukraїner — це можливість відчути, якою насправді країна, які люди в ній живуть та відшукати нові туристичні місця.

Протягом півтора року масштабна експедиція Україною планує охопити усі 14 історичних земель України — від Закарпаття, Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. Проект розповідатиме пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та їжу. За результатами експедиції будуть створені сучасні путівники Україною.

Автором проекту є український письменник і журналіст Богдан Логвиненко. У свої 27 років Богдан відвідав вже понад 50 країн світу. Також він організовує туристичні тури та влаштовує тури іноземних музикантів Україною.


Місце: Мистецький Арсенал.

Адреса: вул. Лаврська, 12.

Дата: 17 грудня.

Час: 18:30.

Вартість: безкоштовно.


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button