Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У київській школі CANactions розкажуть про розвиток пострадянських литовських міст у Європейському Союзі.

Студенти школи повернуться з навчальної подорожі Литвою та презентують свої семестрові роботи на базі польового дослідження двох постсоціалістичних міст: Вільнюса – столиці європейської держави, та Висагінаса, супутника атомної станції, що закрилась 2009 року. Під час лекції обговорять досвід пострадянських міст, вплив процесу євроінтеграції на них та порівняють українські муніципалітети із литовськими.

Як розвиваються пострадянські литовські міста у Європейському Союзі? Який досвід можна вважати позитивним, а який негативним? Чого можуть навчитися українські муніципалітетів від своїх литовських колег? Усі ці запитання будуть обговорюватися на заході.


Місце: Школа CANactions.

Адреса: вул. Лаврська 16.

Дата: 20 грудня.

Час: 19:00.

Вартість: вхід вільний за умови попередньої реєстрації.


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23636 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button